αραχωβα ξενωνες - αραχωβα διαμονη - αραχωβα δωματια - αραχωβα ξενοδοχεια - αραχωβα ενοικιαζομενα δωματια - ΑΡΑΧΩΒΑ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΙΑΜΟΝΗ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - αραχωβα ξενωνεσ - αράχωβα ξενώνεσ - αράχωβα διαμονή - αράχωβα δωμάτια - αραχωβα ξενωνας - ΑΡΑΧΩΒΑ ΞΕΝΩΝΑΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ

διαμονή στην Αράχωβα – ξενώνας

αραχωβα χαρτης

Στον παρακάτω χάρτη Αράχωβας από το Google μπορείς να δεις τη γενικότερη περιοχή της Αράχωβας. Με έντονο σκούρο χρώμα απεικονίζεται η κεντρική οδός Αθήνας – Δελφών, ενώ με πιο λεπτές γραμμές οι μικρότεροι δρόμοι και οι δρόμοι προς το Λιβάδι και τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού.

Στη συνέχεια της σελίδας, θα βρεις εικόνες από διάφορους άλλους χάρτες της Αράχωβας, πληροφορίες για το πώς θα έρθεις οδικώς από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, πληροφορίες για τα ΚΤΕΛ και τα Ταξί της Αράχωβας.

Χάρτης Αράχωβας

arahova-hartis

Χάρτης Αράχωβας από το περιοδικό Discover Arahova

Κλικ για να ανοίξει ο χάρτης


Χάρτης Αράχωβας Google Maps

Στον σύνδεσμο Χάρτης Αράχωβας μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, καφέ, σουβλάκια, σημεία ενδιαφέροντος και αξιοθέατα, καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή της Αράχωβας.


Πώς θα έρθεις

Η Αράχωβα απέχει από την Αθήνα μόλις 170 χλμ. (2 ώρες με αυτοκίνητο), από την Πάτρα 130 χλμ. (2:20 ώρες με αυτοκίνητο) και από την Λαμία 85 χλμ. (1:30 ώρα με αυτοκίνητο). Συχνές συνδέσεις με ΚΤΕΛ υπάρχουν από την Αθήνα (κτελ ΦωκίδαςΒοιωτίας), ενώ λίγο πιο δύσκολα μπορείτε να φτάσετε με ΚΤΕΛ από την Πάτρα και την Λαμία.

Από Θεσσαλονίκη ακολουθώντας την Εθνική προς Αθήνα μετά τη Λαμία στρίβετε δεξιά προς Πάτρα, Άμφισσα. Μετά από 27 χλμ. στρίβετε αριστερά προς το χωριό Γραβιά, ακολουθώντας τη διαδρομή Μαριολάτα – Λιλαία – Επτάλοφος (30 χλμ). Στο 10ο χλμ. μετά τον Επτάλοφο, υπάρχει διασταύρωση προς χιονοδρομικά (10 χλμ.) και Αράχωβα (15χλμ). Η απόσταση είναι συνολικά 390 χλμ. κι η διάρκεια του ταξιδιού περίπου 4 ώρες.

Άλλοι χάρτες της Αράχωβας

Η γενικότερη περιοχή της Αράχωβας περιλαμβάνει τους Δελφούς, τον Επτάλοφο (Αγόριαννη), το Γαλαξίδι και άλλες περιοχές. Στο χάρτη παρακάτω θα δεις τη σύνδεση μεταξύ των κοντινών οικισμών της Αράχωβας.

αραχωβα χαρτης

Χάρτης Παρνασσού (τοπωνύμια)

Τα τοπωνύμια της περιοχής πέριξ της Αράχωβας προς την πλευρά του Παρνασσού παρουσιαζονται στον παρακάτω χάρτη.

xartis_parnassou_1

Χάρτης Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού

Στον παρακάτω χάρτη θα δεις τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού, τις πίστες, τις συνδέσεις κ.α.

χαρτης χιονοδρομικα παρνασσου

Χρήσιμα για την Αράχωβα

Η Αράχωβα είναι ένας από τους πιο όμορφους και δημοφιλείς παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας. Αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Βρίσκεται ένα βήμα από τα χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού και την κοιτίδα του πολιτισμού, τους Δελφούς.

Αν θέλεις να βρείς λεπτομερείς πληροφορίες μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην επίσημη σελίδα του Δήμου Αράχωβας, να επισκεφτείς την σελίδα του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (απέχει από την Αράχωβα 30 χλμ.), αν θέλεις να φτάσεις στους Δελφούς εδώ είναι οι σελίδες του Δήμου και του Μουσείου Δελφών. Επειδή βέβαια η πόλη αποτελεί χειμερινό προορισμό μάλλον θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο καιρός θα είναι κατάλληλος για εκδρομή (meteo, σταθμός αράχωβας meteo). Τέλος, μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποιες από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στην περιοχή από την σελίδα visitparnassos.

Αράχωβα Πανσιόν

Φοβερός Χάρτης
Χάρτης Αράχωβας
Date Published: 08/08/2016
Πολύ ωραίοι οι χάρτες, τόσο ο χάρτης της Αράχωβας όσο και των ευρύτερων περιοχών. Βρίσκεις εύκολα αυτά που θες, εμείς τους αποθηκεύσαμε και τους χρησιμοποιήσαμε κατά τη διαμονή μας στην Αράχωβα. Ευχαριστούμε πολύ!
5 / 5 stars

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
Διαθέσιμο δωμάτιο σήμερα -
!

Κάνε τηλεφωνική κράτηση: 6972-400.929
Κάνε κράτηση στο booking.com

Αφορά 1 διανυκτέρευση με απευθείας κράτηση.Booking.com

Διαθέσιμα δωμάτια ΤΩΡΑ!