Αράχωβα Πανσιοναραχωβα ξενωνες - αραχωβα διαμονη - αραχωβα δωματια - αραχωβα ξενοδοχεια - αραχωβα ενοικιαζομενα δωματια - ΑΡΑΧΩΒΑ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΙΑΜΟΝΗ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΩΜΑΤΙΑ - αραχωβα ξενωνεσ - αράχωβα ξενώνεσ - αράχωβα διαμονή - αράχωβα δωμάτια - αραχωβα ξενωνας - ΑΡΑΧΩΒΑ ΞΕΝΩΝΑΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ

διαμονή στην Αράχωβα – ξενώνας
νέο Jeep Renegade!
0 comments

Αξέχαστη 4κίνητη εμπειρία από την JEEP στην Αράχωβα!

Αξέχαστη 4κίνητη εμπειρία προσφέρει η Jeep στους επισκέπτες της Αράχωβας!

Η Jeep έχει μακροχρόνια σχέση με την Αράχωβα. Από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε το Jeep Camp, έχει προσφέρει μοναδικές τετρακίνητες εμπειρίες σε εκατοντάδες επισκέπτες που γεύτηκαν τις «λασπωμένες» και χιονισμένες διαδρομές με ένα αμερικάνικο Jeep.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Jeep επιστρέφει στον Παρνασσό και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της περιπέτειας με την προσθήκη του ατίθασου SUV, του Jeep Renegade.

jeep arachova τζιπ αραχωβα

Συγκεκριμένα, από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, με στόχο να γνωρίσουν οι λάτρεις της τετρακίνησης τις απαιτητικές off-road διαδρομές, με το νέο Jeep Renegade!

Το Jeep Headquarter στο Λιβάδι της Αράχωβας για μια μοναδική εμπειρία!

Το άνετο Camp της Jeep, με δικό του χώρο στάθμευσης, προσφέρει στους επισκέπτες του την απόλαυση ενός ζεστού ροφήματος, ενώ μπορύν να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep. Στον ίδιο χώρο, προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep.

Το Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον!

Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία.

jeep αραχωβα

Από τον Παρνασσό στο Τορίνο με τη Γιουβέντους

Η Jeep, εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, θα προσφέρει και ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα.

Όσοι βρεθείτε στην Αράχωβα για τις γιορτές, μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία να οδηγήσετε ένα Jeep στο φυσικό του περιβάλλον, να ενημερωθείτε για τα μοντέλα της Jeep, και αν είστε και τυχερός… να τακιδέψετε στο Τορίνο για να δείτε την Juventus με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα από την Jeep!

Video με το νέο Jeep Renegade on Snow

Ημέρες και ώρες λειτουργίας Jeep Camp

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες
Σημείο συνάντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρόμο προς το Λιβάδι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936-53.27.54

Arahova Pansion.

Leave A Comment

Διαθέσιμο δωμάτιο για σήμερα
με 52 ευρώ!
Κάνε τηλεφωνική κράτηση: 6972-400.929
Κάνε κράτηση στο booking.com
Κάνε κράτηση στο site μας - Φθηνότερο!

Αφορά 2 διανυκτερεύσεις. Για 1 διανυκτέρευση από 56 ευρώBooking.com

Διαθέσιμα δωμάτια ΤΩΡΑ!